Ofte stilte spørsmål​

Alle spørsmål om Sommerles.no på ett sted

Hvem er Sommerlesteamet?

Arbeidet med Sommerles 2019 ledes av en arbeidsgruppe bestående av Snuti med Clare og Christer Eckermann som designer, drifter og utvikler de tekniske løsningene i samarbeid med Finnmark fylkesbibliotek ved Anne Thuv, Sunniva Knutsen og Anita Steigre fra Hammerfest bibliotek og Østfold fylkebibliotek ved Mona Ekelund, Elin Hansen og Ingvild Kjølstad fra Fredrikstad bibliotek. Gruppa jobber også med å utforme og lage innhold, oppgaver og kvalitetssikrer det som utvikles for Sommerles.

Vestfold og Telemark fylkesbibliotek ved Pernilla Slotte Hjermann og Vestfoldbibliotekene ved Siri Torgersen, Tale Bergan og Jan-Egil Holter-Wilhelmsen, fungerer som prosjektgruppe.

Arbeidet for Sommerles 2018 var ledet av en arbeidsgruppe bestående av Snuti med Clare og Christer Eckermann som designer, drifter og utvikler de tekniske løsningene i samarbeid med Telemark fylkesbibliotek med Vibeke Stokka, Gro Kabbe og Elise K. Salmi og Finnmark fylkesbibliotek ved Anne Thuv, Sunniva Knutsen og Anita Steigre fra Hammerfest bibliotek.

Forfatter Mari Moen Holsve er med for å skrive en ny og spennende Sommerlesfortelling for 2019!